EAT, THINK & INNOVATE:

Make desert green again – et grønt oljeeventyr

Kan oljekompetanse brukes til noe annet enn å utvinne olje? Det er helt rått å være den som flytter kunnskap fra en bransje til en annen, og det er mulig. Desert Control har gjort det.
Plakat Eat Think Innovate V2

HVA: Eat, Think & Innovate - et lunsjarrangement med faglig påfyll
HVEM:
Desert Control v/Ole Kristian Sivertsen
HVOR: Innovasjonspark Stavanger
NÅR: 3. september kl 11.15- 12.15. Lunsj serveres fra kl 11.15, foredraget starter 11.30
PÅMELDING:
36 billetter. Gratis

Gründerne fra Vassøy bruker sin kompetanse og teknologi fra oljeindustrien til å løse ett av verdens største klimaproblem; ørkenspredning. De gjør ørkenen grønn igjen, i rekordfart, og deres løsning vekker stadig større interesse. Nylig hentet de 40 millioner kroner til videre utvikling av selskapet, og i koronatiden vokste melonene i ørkenen i Dubai.

Ole Kristian Sivertsen i Desert Control er pådriver for å bruke bransjeutviklet kompetanse til å løse viktige tema for planeten vår.

På Eat, Think & Innovate gir han oss innblikk i hva som er gleder og utfordringer med å gå inn i en helt ny bransje, og hvordan en gründer må gå fram for å lykkes med dette. Hva hindrer og hva fremmer en slik utvikling? Og så får vi høre den utrolige historien om ørkenbekjempelse.

Kom og spis, hold avstand, lytt og lær på høstens første Eat, Think & Innovate.

Avgrenset plasser, førstemann til mølla.

Eat, Think & Innovate er et arrangement levert av:

Meld deg på her