«Selgeren» har ikke alltid det beste renommé, men alle – absolutt alle driver med salg. Forskjellen er at noen gjør det med større innsikt enn andre, og da er sjansen for å lykkes mye større. Salg er et forunderlig fag hvor kommunikasjonen må mikse trioen fakta, fornuft og følelser.
Selskapet Viedu har spesialisert seg til å skalere bedrifter via innsiktsfullt salgsarbeid. Deres metode er å levere viktig salgsinnsikt til kunden som hever kvaliteten på sikt. I vekstfasen bidrar de som selgere, samtidig som de tilbyr å trene deg eller dine folk til å selge smartere.
På Eat, Think & Innovate lærer vi mer om hva som er kjernen i salgsfaget, hvorfor det er så krevende og hvilke metoder og verdier du bør styre salgene dine etter.
HVA: Eat, Think & Innovate, lunsjarrangement
NÅR: 30. januar kl 11.15 til 12.15, lunsj først og foredrag fra kl 11.30
HVOR: Atriet, hagen, i i3, Innovasjonspark Stavanger
HVEM: Henrik Gulland, CEO i Viedu
HVORDAN: Påmelding. Gratis
Om foredragsholderen
Henrik Gulland er CEO i Viedu og har 13 års erfaring med salg og ledelse med spesialisering til å skalere salg og utvikle unike salgsstrategier.
NB! Gratis workshop
Det vil være mulig å booke en-til-en møte med Viedu og Henrik Gulland etter presentasjonen, og 31.januar. Fokusområder vil hovedsakelig være strategi, muligheter og metodikk for videre vekst. Dette er en mulighet for å få et nytt sett med øyne fra salgserfarende personer på din/deres salgsstrategi. NB: Det er ikke en forutsetning at det eksisterer en strategi eller metodikk.
Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.